Nytt experiment, deltagare sökes!

Vi på Psykologifabriken gillar att experimentera, vilket du kanske har märkt då du läst om våra Project Grandma och Operation Nordpolen. Tro mig, vi har fler projekt på gång och många i många av dem tar vi hjälp av Viary eftersom experimenten oftast handlar om att utföra beteenden.

Nu vill vi bjuda in dig i vår fabrik på ett helt nytt sätt, vi söker nämligen deltagare till ett nytt experiment!

I Lyckolabbet har vår medarbetare Jenny nyligen skrivit flera poster om hur viktigt det är att göra det man är bra på och att använda sina styrkor i nya sammanhang. Jenny har också på ett skickligt och smart sätt utmanat dig som läsare att utföra beteenden som kanske kan kännas obekväma eller ovana till en början, just eftersom du inte brukar utföra dem. På ett annat håll i fabriken driver Oskar utbildningar i Ledarverkstan där han visar hur en arbetsplats kan stärkas genom rätt sorts feedback, i synnerhet positiv sådan.

Den här gången ska vi väva samman kunskaperna från Lyckolabbet och Ledarverkstan i ett experiment tillsammans med dig som läsare.

Med hjälp av en liten teoretisk grund och regelbunden coachning i Viary kommer du som deltagare, under tre veckors tid, att utmanas till att söka styrkor hos andra – och uppmuntra dem på ett konstruktivt, konkret och positivt sätt.

Låter det intressant? Det hoppas vi att det ska göra. Anmäl dig till jonas@psykologifabriken.se så ska vi snart komma igång med ”Experiment Bodenstein”.