Orosakuten — lär dig hantera onödig och överdriven oro

Oavsett vem du är och vad du gör på dagarna så fastnar du säkerligen ibland i orostankar. Det kan handla om oro i arbetet, kring relationer eller din hälsa. Oro har sina fördelar men kan lätt gå överstyr och då motverka vår kreativitet och hålla oss borta från att fatta viktiga beslut.

Föreläsningen är en guide för dig som vill kunna hantera överdriven oro. Personliga berättelser varvas med inslag från psykologisk forskning för att ge dig roliga, rörande och framförallt användbara exempel på hur du kan bli bättre på att hantera oro.

Om föreläsaren
Niklas Laninge är VD på utbildningsföretaget Daily Bits Of. Han har tidigare drivit teknikföretag med fokus på att skapa digitala komplement till traditionell psykoterapi. Niklas har skrivit och föreläst om psykologi sedan 2010. Ämnen som kreativitet och beslutsfattande har varit i fokus och Niklas är flitigt anlitad av reklambranschen, såväl som av bank- och försäkringsvärlden.

Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?
Kontakta vår VD Oskar Henrikson på oskar@psykologifabriken.se eller 0739696625. Då vi ofta är på uppdrag är det lättast om du skickar ett sms först och berättar om ditt ärende och föreslår en tid att höras. Så hör Oskar av sig så snabbt som möjligt. Du kan även mejla team@psykologifabriken.se så svarar någon av oss.

Bild: Death to the Stockphoto