Tjänster

Vill ni stärka teamet med en inspirerande föreläsning eller ett webbinarium om samarbete, feedback eller att skapa nya vanor? Vill ni ha stöd i att skapa framgångsrika team som mår och presterar bra? Är du HR eller chef och vill själv utveckla ditt team eller teamen i organisationen med insikter från forskningen? Vi har hjälpt IKEA, Åhléns, Jämtkraft med flera och vi kan hjälpa er också. 

Vad passar för er just nu? Vill ni bli inspirerade, utveckla nya vanor eller skapa ett märkbart mer framgångsrikt team? Hör av er för att diskutera vad som passar just er eller välj mellan våra tre populära upplägg:

Inspiration med föreläsningar 

Inspirationsföreläsning

Upplev en inspirerande föreläsning olik alla föreläsningar du sett. Är du van att bara bli inspirerad men att inte använda det du hör av det stora namnet på scenen? Psykologifabrikens föreläsningar är både inspirerande OCH ger dig verktygen att faktiskt använda det du lärt dig. Föreläsningen är som ett gympass där du får träna på psykologi. I vårt inspirationserbjudande får ni tillgång till det psykologiska gymmet Habitud i tre månader efter föreläsningen. Habitud är en digital beteendeförändingsplattform med hundratals övningar. Så ni kan gå från inspiration till handling. 

Tack så mycket Psykologifabriken för en superinspirerande föreläsning på våra medarbetardagar i Linköpings stiftsorganisation! En härlig och positiv grund är nu lagd för vårt fortsatta arbete för ännu bättre arbetsmiljö och samarbete i vår organisation. Vi ser fram emot nästa steg med vårt psykologiska gym med praktiska övningar! Här kommer några egna ord från våra medarbetare efter dagarna: ”Det har varit väldigt relevanta programpunkter. Väl förankrade i min vardag. Med mycket bra att ta med sig rent konkret som verktyg.” och ”Mycket bra föreläsning och övningar! Bra konkreta exempel/övningar på hur man kan arbeta vidare i organisationen med frågorna. Viktigt att nu omedelbart arbeta vidare med dessa frågor! Systematiskt arbetsmiljöarbete är något man ständigt måste arbeta med.” – Frida Gårdmo på Linköpings stift.

Alla föreläsningar går självklart att få som webbinarium. 

“Tack Psykologifabriken för ett mycket proffsigt webbinarium! Ni visar verkligen att ni behärskar digitala media och gör det enkelt att omsätta forskning i konkret handling. Jag gillar att ni fokuserar på just HUR man kan omsätta kunskap i handling för att få saker att hända. Ofta vet man vad som är rätt, men inte riktigt hur det ska göras. ” – Markus Wikborg, leg psykolog och ledarutvecklare på SLU

Beteendeförändring med uppföljande träffar 

För er som siktar på att omsätta inspirationen till beteendeförändring föreslår vi uppföljande träffar. I detta upplägg får ni chans att omsätta de nya färdigheterna i vardagen. Vi ser att effekten blir allra störst om teamet arbetar med det digitala stödet Habitud mellan minst tre av våra populära föreläsningar. Då kommer vi tillbaka för att följa upp och fördjupa arbetet. 

Bokar ni minst tre träffar ingår vår kartläggning av åtta principer för framgångsrika team. Med detta upplägg finns en god chans att ni skapar ett hållbart och framgångsrikt team. 

”Konceptet med halvdagsseminarier där teori blandas med tillämpning/dialog har passat oss bra. Dessutom har det psykologiska gymmet och upplägget med träningskompis varit en framgångsfaktor, det har gjort att vi tränar och utvecklas i vår verkliga och dagliga kontext.” – Mathias Henricsson, HR på Jämtkraft

Resultat med psykologiska tränare

Genom att stötta HR eller chefen i teamet kan ni nå ännu längre. Enligt ledarskapsforskaren Lacerenza så utvecklas chefer som mest om de får en behovsanalys, träningstillfällen spridda i tid och feedback på sina ansträngningar. Dessa tankar har vi tagit med i detta erbjudande. Där utbildar vi en intern person, exempelvis HR-chefen eller chefen för ett team, till att bli en psykologisk tränare – en person som stöttar förändringsarbetet i teamet under ett år. Med detta upplägg har vi den bästa chansen till beteendeförändring och den bästa chansen till mätbara resultat på vår kartläggning av åtta principer för framgångsrika team. Så pass bra effekt att det går att gå denna utbildning och få resultat även om ni inte bokar oss för en serie föreläsningar. Om ni valt att genomföra en föreläsningsserie med oss är det den psykologiska tränaren som ser till att arbetet inte stannar av när vi är klara. 

“Jag har länge följt Psykologifabrikens arbete med att faktiskt skapa beteendeförändring. Det var det jag ville göra i min organisation. Till slut struntade jag i att jag inte fick certifieringen i Habitud finansierad av min arbetsgivare. Jag betalade ur egen ficka och har inte blivit besviken. Psykologifabriken har gett mig mängder med inspiration, material och med Habitud har jag fått verktygen att båda jobba med mina egna vanor och teamets.”

 – Mikael Mattsson Flink, Metodutvecklare Salems kommun

Anmäl intresse

Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?