Vill du använda vetenskap för att leda dig själv och andra?Vill du använda vetenskap för att leda dig själv och andra?

Habitud – det psykologiska gymmet

Är du chef och vill att teamet blir hållbart och framgångsrikt? Är du med i ett team och vill att ni ska samarbeta bättre? Eller är du en konsult och vill ha övningar för att utveckla team? Med Habitud hjälper vi er att göra teamutveckling till en vana. 

Ni skapar vanor med psykologisk träning. Därför har vi skapat Habitud, det psykologiska gymmet. På Habitud.se får ni tillgång till hundratals övningar som vi kallar psykologiska träningstips. De kan ni göra på och mellan möten utifrån åtta principer för framgångsrika team.

Habitud är mer än en digital plattform. 101 av tipsen finns i boken Ensam eller stark som vunnit utmärkelsen Årets projektledarbok. Tipsen finns även i form av kortlekar och spel. Allt för att ni ska kunna göra träningstips med teamet och på egen hand. 

Tre sätt att skaffa Habitud:

  • Med ett individuellt medlemskap på Habitud Pro får du tillgång till hundratals psykologiska träningstips för att träna själv. Pris: 2 950 SEK per år
  • Habitud Pro ingår under tre månader för alla deltagare när ni bokar en föreläsning med oss på Psykologifabriken.
  • Med en psykologisk tränare i teamet får 20 teammedemmar Habitud Pro. Då ingår även hundratals träningstips för att träna med teamet. Läs mer här.

“Träningstipsen är kanonbra och väldigt användbara. Tack för att ni finns och för allt bra ni gör för människor i Sveriges arbetsliv” – Charlotte Råwall, Leg psykolog, organisationskonsult på Korsgatan Organisation och Ledarskap AB.

Som medlem i Habitud Pro får du även komma på våra uppskattade webbinarier:


Vår erfarenhet är att det är lättare att komma igång med Habitud om ni bokar en av våra populära föreläsningar och webbinarium eller i teamutveckling. Är du chef för teamet eller utvecklar team? Spana in vår utbildning till Habitudtränare.

    Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?