habitud på telefonen

Habitud

Vill du bli lyckligare på jobbet? Vill du ha lyckligare kollegor? Vägen dit går genom psykologisk träning. På Habitud finns flera gratiskurser och träningstips som hjälper dig. Surfa till www.habitud.se och testa! 101 av tipsen finns även i boken Ensam eller stark som vunnit utmärkelsen Årets projektledarbok.

Habitud Pro – individuell årsprenumeration

Oavsett om du vill bli bättre på feedback, nå dina mål eller jobba bättre i ett virtuellt team så har vi kurser för dig. Vi har över 40 kurser med fler än 500 träningstips. Saknar du en kurs? Hör av dig! Vi skriver hela tiden nya.

PS. Det finns kurser för hur du blir lyckligare på fritiden också ;)

Mejla oss på team@psykologifabriken.se för att beställa till din organisation

Vill du att hela ditt team ska använda Habitud Pro? Är du chef för teamet och vill hjälpa teamet bli bättre? Spana in vår certifiering i Habitud Pro

 

Certifiering i Habitud Pro

Vill du ha lyckligare teammedlemmar som presterar på topp? Leder du team och vill kunna identifiera behoven, styrkorna och skapa en skräddarsydd träningsplan utifrån 400 vetenskapliga och roliga träningstips? Är du chef, HR eller en konsult som utvecklar team? Vill du glänsa?

När du vill komma väl förberedd till starten av ett projekt med teamet eller anordna en planeringsdag som ger resultat så ger certifieringen dig underlaget att fokusera på rätt saker. Komplettera de roliga kick off-aktiviteterna med det som forskningen visar skapar framgångsrika team.

Nästa tillfällen:

  • Uppstartsdag TBA (Kom gärna med önskemål!)
  • Teamträff 26 augusti 
  • Teamträff 20 januari 

”Jag ville lära mig en hälsofrämjande metod för att kunna driva förändringsarbete mot mer lättrörliga och självstyrande team. Efter utbildningen har jag fått en grund i både förståelse för viktiga principer och praktisk övning med ett team i förändring! – Lars Thomasson från IRM om utbildningen

Kontakt

Mejla oss på team@psykologifabriken.se så tar vi gärna ett möte.

Läs om hur vi hjälpt IKEA, Sisab och Vetenskapsrådet i våra kundcase