Vill du använda vetenskap för att leda dig själv och andra?Vill du använda vetenskap för att leda dig själv och andra?

Habitud – det digitala beteendeförändringsverktyget

Vill du bli lyckligare på jobbet? Vill du ha lyckligare kollegor? Vägen dit går genom psykologisk träning. Det digitala verktyget Habitud erbjuder flera gratiskurser och träningstips som hjälper dig. Surfa till www.habitud.se och testa! 101 av tipsen finns även i boken Ensam eller stark som vunnit utmärkelsen Årets projektledarbok.

En årsmedlemskap på Habitud Pro hjälper dig utmana vanor

Är du chef och vill bli bättre på feedback, är du med i ett team och vill nå dina mål eller konsult och vill ha övningar att göra för att utveckla team? Vi har kurser för dig. Vi har över 40 digitala kurser med fler än 500 träningstips. Saknar du en kurs? Hör av dig! Vi skriver hela tiden nya.

PS. Det finns kurser för hur du blir lyckligare på fritiden också ;)

“Träningstipsen är kanonbra och väldigt användbara. Tack för att ni finns och för allt bra ni gör för människor i Sveriges arbetsliv” – Charlotte Råwall, Leg psykolog, organisationskonsult på Korsgatan Organisation och Ledarskap AB.

Som medlem i Habitud Pro får du även komma på våra uppskattade webbinarier:


Vår erfarenhet är att det är lättare att komma igång med Habitud om ni bokar en av våra populära föreläsningar och webbinarium eller i teamutveckling. Är du chef för teamet eller utvecklar team? Spana in vår utbildning till psykologisk tränare med certifiering i Habitud Pro.

Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?