Trumfa din egen hjärna — och fatta bättre beslut

Beteendeekonomi är psykologin om hur vi människor fattar beslut och vad som styr våra val. Människor är inte de rationella varelser som de gamla ekonomiska modellerna trodde vi var. Forskningsfältet beteendeekonomi har visat att alla – ja alla – fattar systematiska tankefel då och då. Föreläsningen lär dig om de vanligaste tankefelen samt visar hur du kan använda dem till din fördel.

Om föreläsaren
Niklas Laninge är VD på utbildningsföretaget Daily Bits Of. Han har tidigare drivit teknikföretag med fokus på att skapa digitala komplement till traditionell psykoterapi. Niklas har skrivit och föreläst om psykologi sedan 2010. Ämnen som kreativitet och beslutsfattande har varit i fokus och Niklas är flitigt anlitad av reklambranschen, såväl som av bank- och försäkringsvärlden.

Exempel på uppdrag
Niklas har bland annat utbildat kommunikatörer på KPA, produktutvecklare på Folksam och designers på digitalbyrån Doberman.

Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?
Kontakta vår VD Oskar Henrikson på oskar@psykologifabriken.se eller 0739696625. Då vi ofta är på uppdrag är det lättast om du skickar ett sms först och berättar om ditt ärende och föreslår en tid att höras. Så hör Oskar av sig så snabbt som möjligt. Du kan även mejla team@psykologifabriken.se så svarar någon av oss.