Tänk inte på en gul banan – tankar, känslor och beteenden i tider av förändring

Det är svårt att påverka tankar och känslor. Har du någon gång försökt att inte tänka på en gul banan? Eller försökt att inte vara nervös när nyheterna om en omorganisation sprids? Då förstår du detta. Förstå hur tankar, känslor och beteenden påverkas i tider av förändring. Minska frustrationen och skapa engagemang, välmående och psykologisk motståndskraft med verktyg från vetenskapen.

Du kanske redan har ett anpassat träningsprogram som du kan göra hemma. Men vet du vad du kan göra för att hålla din psykiska hälsa i form? Under denna föreläsning berättar vi hur förändringsprocesser och utmaningar påverkar oss och ger tips på saker du kan göra för att stärka ditt självledarskap. Du får träna psykologisk flexibilitet och att göra det som är viktigt – även när det är tufft.

“Tack för alla kloka råd till oss på EPIROC i Fagersta, vi har fått många handfasta tips på hur vi skall rusta oss för samtiden och alla förändringar som händer runt i kring oss. Vi har lärt oss mycket bla hur vi kan tränga ut dåliga beteenden genom att satsa på mer av dem BRA sakerna!!!! En toppenföreläsning kan verkligen rekommendera den till alla som har möjlighet!” – Ann-Marie Söderberg
Delivery Xcellence Project på Epiroc Drilling Tools AB

En kort variant av denna föreläsning gavs av vår VD Oskar Henrikson på TEDx

    Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?