Är du rädd testar du inte nytt

Vad händer om en sjuksköterska inte vågar berätta om att medicineringen blivit fel, om en medarbetare inte vågat föreslå att Netflix skulle överge filmer via post eller om du inte vågar berätta om fel på en kärnreaktor för din chef? Stora problem.

Så vi vill ha den psykologiska tryggheten att prata om det som känns svårt. Vi vill ha tryggheten för att hantera svårigheter, förändringar och för att kunna lära oss av motgångarna istället för att bli paralyserade av dem. 

I denna workshop reder vi ut vad psykologisk trygghet är, vad det leder till och hur det kan skapas. Bland annat får du höra om forskaren Lance Frazier. Han och hans team sammanställde 136 studier om psykologisk trygghet. Tillsammans rymmer studierna över 22,000 teammedlemmar i nära 5000 team eller grupper.

Denna workshop behöver inte stanna vid inspiration. Bokar ni två eller tre timmar hinner vi med en mängd övningar. Alla deltagare får dessutom tillgång till Habitud, en digital plattform med hundratals övningar för att skapa hållbara och framgångsrika team. Bland annat finns där massor av övningar för psykologisk trygghet. Deltagarna har då möjlighet att testa övningarna i den utsträckning de själva vill. Det digitala stödet Habitud Pro ingår i tre månader efter föreläsningen för alla deltagare.

    Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?