Psykologin som gör dig kreativ på beställning

Länge trodde man att kreativitet var ett personlighetsdrag, ett drag som bara vissa hade. Modren psykologisk forskning har dock visat att alla kan bli mer kreativa. Föreläsningen ger dig inspirerande insikter från psykologins värld samt förser dig med verktyg som hjälper dig att bli kreativa när du behöver det som mest.

Om föreläsaren
Niklas Laninge är VD på utbildningsföretaget Daily Bits Of. Han har tidigare drivit teknikföretag med fokus på att skapa digitala komplement till traditionell psykoterapi. Niklas har skrivit och föreläst om psykologi sedan 2010. Ämnen som kreativitet och beslutsfattande har varit i fokus och Niklas är flitigt anlitad av reklambranschen, såväl som av bank- och försäkringsvärlden.

Föreläsning på Almedalen 2014

Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?
Kontakta vår VD Oskar Henrikson på oskar@psykologifabriken.se eller 0739696625. Då vi ofta är på uppdrag är det lättast om du skickar ett sms först och berättar om ditt ärende och föreslår en tid att höras. Så hör Oskar av sig så snabbt som möjligt. Du kan även mejla team@psykologifabriken.se så svarar någon av oss.