Årets projektledarbok, projektledare, bokEnsam eller stark är årets projektledarbok

Bok till projektledare? Här är årets projektledarbok!

Är du projektledare eller chef? Letar du efter en bok som hjälper dig? Ensam eller stark – åtta principer för framgångsrika team har vunnit utmärkelsen Årets projektledarbok!

Juryns motivering för varför detta är en bra bok för projektledare lyder:

“Boken beskriver på ett tydligt sätt vikten av kommunikation och att ta tag i problem när de uppstår. Boken kan användas mycket praktiskt i det dagliga arbetet. Boken har förutom de åtta principerna även ett stort antal psykologiska träningstips, exempelvis: “Be om återkoppling”, “Ger du alla samma chans?” och “Observera för att motivera”. Både kommunikation och teamutveckling är oerhört viktiga frågor för en projektledare.”

Ensam eller stark har bland annat uppmärksammats av:

SvD, tidningen Chef, Chefstidningen, VD-tidningen, Personal & Ledarskap, Metro, Kropp & Själ i P1, Civilekonomen, Cap & Design,  Computer Sweden, Psykologtidningen, 1 Miljon boktips och Hjärnpodden.

Sagt om Ensam eller stark

“Ensam eller stark är en bok jag gärna rekommenderar” – Bokrecensenten och instagrammaren @Bokmalin

“Ensam eller stark är ju genial!” – En organisationsutvecklare och kund

“Boken är fantastisk!” – En kompis i en tråd på facebook

“Jag har er bok Ensam eller stark som pendlarbok och jag vill bara säga att den är SÅ bra!! Kombinationen av forskning i lättsmält format, de olika träningstipsen och den positiva tonen. Hatten av!! Det här känns som boken jag saknade under hela PA-programmet, den sammanfattar allt jag tycker en Hr-specialist har nytta av när det gäller människo-delen av arbetet (vilket ju är nästan allt)” – Jennie Jensen, personalvetare och reporter på Personal & Ledarskap.

Vi är förstås väldigt glada över all positiv uppmärksamhet! Väldigt häftigt att se när individer använder boken och när organisationer som  Sisab, Elajo och Nyköpings kommun köper in boken till alla sina chefer och jobbar med den! Vi hoppas hjälpa fler att skapa lyckliga organisationer. Du kan även gå vår kurs psykologisk tränare med certifiering i Habitud om du vill lära dig tillämpa de åtta principerna i ditt team eller din organisation. Eller mejla oss på team@psykologifabriken.se om ni vill ha en föreläsning eller en teaminsats från oss.

Alla våra texter om Ensam eller stark hittar du här och vill du få ett provsmak finns det här. Boken kan du beställa här.