Tre snabba med Martina Elm från Tripbirds

Vi på Psykologifabriken tror att de flesta kan utvecklas betydligt mer än vad de gör idag. Utveckling enligt oss sker genom små konkreta beteenden man utför varje dag. Här på bloggen lyfter vi då och då upp personer vi inspireras av för att höra hur de arbetar med sin egna utveckling.

Ge oss ett exempel på något område där du känner att du verkligen utvecklats personligen – och beskriv hur du numera beter dig annorlunda än vad du gjorde tidigare!
Jag har blivit mycket bättre på att ta upp/hålla kontakten med intressanta personerna man träffar som hastigast på exempelvis konferenser, meetups eller på bussen. Det började förra året när jag bestämde mig för att göra ett experiment – att försöka äta lunch med en ny person varje dag under ett år.

Vad tycker du att den här förändringen hos dig själv resulterat i?
Jag har fått ett bredare nätverk, värdefulla kontakter, nya vänner och, framför allt har jag lärt mig hur mycket som helst.

Om någon av våra läsare skulle vilja utvecklas på samma sätt – vad skulle de kunna testa att göra annorlunda i sin vardag redan i morgon?
Bjud ut någon du inte känner på lunch. Äta måste man ju göra ändå.

Martina Elm är Community Manager på Tripbirds som gör hotellbokningar för Facebookgenerationen.