En ö, ett AB & en liten stor vd

Nu har Bolagsverkets kvarnar äntligen malt färdigt, och Psykologifabriken är därmed ett aktiebolag! Vilket också innebär att jag för första gången i Psykologifabrikens historia har en formell titel. VD låter dock lite för torrt för min smak, så jag valde att uppkalla den här bloggen efter ett spel som jag tycker är himla fint, Little Big Planet.

Tanken med namnbytet på bloggen är också att den ska bli lite mer personlig, och handla om min och Psykologifabrikens vardag, och kanske också ett forum för mig att posta en hel del bilder.

Jag börjar direkt med en bild från helgens Psykologifabriken-utflykt till Ljusterö, där vi hängde framför brasan, gjorde upp planer för nästa år – och fick nya smeknamn. Jag är mycket förtjust i det nya namn på Hoa som Niklas Laninge (aka NikLAN) genererade i sömnen: Hobert.

Fler bilder finns på vår Flickr!