Vi åkte till skärgården och skapade en föreläsning om Candy Crush

I förra veckan åkte jag och Hoa ut i till Ekskäret, liten ö nära Finnhamn nästan längst ut i mellersta skärgården utanför Stockholm. Vi var där för att i fyra dagar delta i Office in Paradise – ett mycket fint koncept som innebär att folk från alla möjliga håll och kanter byter sina vanliga kontor mot den fantastiska lilla ön, jobbar med sina respektive projekt, äter frukost, lunch och middag med de andra deltagarna och tar in input på det man jobbar med. Och såklart passar man på att basta och bada en hel del!

Jag och Hoa tog tillfället i akt att jobba upp en helt ny föreläsning, som vi testade i praktiken både för de andra deltagarna på Ekskäret – och som Niklas sedan körde på Gullers frukostseminarium om sociala medier och beteendeförändring!

Mer om föreläsningen kommer snart här på sajten, men för att ge er en känsla av vad den innehåller kommer här några av nyckelorden:
Louis C.K., positiv psykologi och Candy Crush.

Ytterligare en liten hint om vad det handlar om får ni i bilden från Gullers-seminariet här nedan (tack Johan Larsson/Gullers för den).

Skärmavbild 2013-10-21 kl. 17.49.27

ekskäret6

ekskaret1

ekskaret5

ekskäret2