Välkommen till Psykologifabriken Katarina!

Ovan skådar ni anledningen till att vi nyligen twittrade om blommor bubbel! Vi säger hurra för Katarina Blom som är vår allra nyaste medarbetare i Psykologifabriken! Helt obekant torde hon dock inte vara – hon har tidigare både skrivit här på sajten – och på ett alldeles lysande sätt agerat projektledare för vårt event om positiv psykologi: Lyckolabbet!

Positiv psykologi är ju ett av de områden som vi på Psykologifabriken är lite extra intresserade av – och med tanke på den fina responsen vi fick på Lyckolabbet kände vi att vi måste fortsätta jobba med det fältet. Och det är precis vad Katarina kommer göra – hon driver just nu utvecklingen av Lyckolabbet från stort event till en utbildningsinsats som även kan göras i föreläsningsformat. Läs mer om det här!

Jag träffade Katarina för första gången för ungefär ett år sedan, tog en promenad i Humlegården, visionerade lite om psykologins framtid och vilka spännande möjligheter det finns. Att nu ett år senare kunna se vilka roliga grejer vi kunnat koka ihop känns så coolt! Just det här att koppla samman massa duktiga människor och tillsammans skapa något vi aldrig kunnat göra var för sig – det är en av mina främsta drivkrafter med Psykologifabriken. Och det här är ju bara början – ska bli spännande att se vad Katarina åstadkommit ett år från nu!

Hurra & välkommen!