En present från Karolinska institutet: Psykologikompetens till din arbetsplats

Skulle ni kunna bli lite bättre på stresshantering på din arbetsplats? Eller kanske vilja få i gång en diskussion om företagets värderingar och hur de kan förvandlas från abstraktioner till konkreta beteenden? Eller kanske få en utvärdering av ledarskapet? Då har vi en present till er!

Tillsammans med Karolinska institutet jobbar vi med ett projekt med syftet att låta företag dra nytta av psykologkandidater för en kortare insats inom exempelvis de ovan nämnda områdena. Eftersom projektet är en del av psykologkandidaternas utbildning är det inget vi tar betalt för – utan det är helt enkelt en win-win. Projektet kommer pågå under ungefär en månad och påbörjas i slutet av februari.

Känns såklart superkul för oss att vara delaktiga i det här – Psykologifabriken startades ju delvis i en frustration av att inte få vara tillräckligt mycket ute i verkligen under studietiden.

Antalet psykologkandidater är begränsat och vi har redan några spekulanter, så skicka ett mejl till mig på john@psykologifabriken.se på en gång om du är intresserad eller bara vill veta lite mer!