En fotograf vi gillar att jobba med: David Brohede

Vi har nyligen uppdaterat vår medarbetarsida med personliga sidor och presentationer av (nästan) alla som jobbar i Psykologifabriken. Några som däremot inte syns där alls är de fantastiska frilansare vi jobbar med, så jag tänkte börja lyfta fram dem här på bloggen!

Först ut är fotografen David Brohede som bland annat tagit de superfina bilderna på våra rum i Nya studion. Det krävs en hel del panorama-pillande för att lyckas fånga känslan i ett helt rum i bara en bild, och jag tycker David lyckats med det på ett helt lysande sätt i dom här.

Förutom att vara fotograf är David också filmare och snart nyexaminerad psykolog. När vi behövde någon som kunde plåta och filma intervjuer med finalisterna till den norska upplagan av Stora psykolopriset 2012 kändes det direkt som att vi hade en perfekt kandidat i David – någon som kan både hantverket och ämnet.

För ungefär en vecka sedan reste han runt i Norge och filmade och fotade finalister, och resultatet kommer att presenteras på denstorepsykologprisen.no om några veckor.

Se mer av Davids bilder här!