Kan städaren/matematikern Will Hunting lära oss något om att få saker gjorda? Japp!

Brukar du skjuta upp saker? Delta i vårt nya experiment!

Händer det ofta att du skjuter upp saker som du borde ta tag i? Sitter du ibland framför datorn och bläddrar mellan Facebook, Twitter och det du egentligen borde göra – och får svårt att fokusera? Vill du bli bättre på att hantera din tid så att du verkligen är ledig när du går från jobbet? Då tycker jag att du ska delta i vårt nästa experiment!

Vi kommer testa en ny version av vårt träningsprogram i produktivitet och bjuder därför in våra läsare att delta helt gratis!

viaryI träningsprogrammet kommer du under tre veckor få jobba med mobilappen Viary en liten stund om dagen och få testa enkla knep som gör att du:

• Inte skjuter upp det du måste göra till sista minuten.
• Jobbar fokuserat med en sak i taget.
• Har lättare att koppla av när du inte jobbar.

Dessutom kommer du bland annat få veta vad städaren/matematikern Will Hunting i filmen Good Will Hunting kan lära oss om få saker gjorda!

Bakom programmet står såklart vår expert på produktivitet Alexander Rozental, leg. psykolog, forskare vid Stockholms universitet och medförfattare till boken Dansa på deadline som kommer ut på Natur och Kultur i vår!

Här kan du läsa mer om det förra experimentet!

Update: Alla platserna för experimentet är uppbokade men om du vill hålla dig uppdaterad om kommande experiment går det utmärkt att anmäla dig till Psykologifabrikens förhandslista – så hör av vi av oss när det är dags igen!OBS! Detta riktar sig till dig som vill bli mer effektiv i din vardag, och är således inte en klinisk behandling för svåra uppskjutarproblem. Om du är i behov av detta rekommenderar vi dig att börja med att prata med din husläkare för att få vägledning till rätt hjälp!