Anmäl dig till vårt träningsprogram och testa vår favorittaxi gratis!

Uber är ett helt nytt sätt att åka taxi på. Allt sker via deras app: bokning, betalning, betygsättning, ALLT. Uber lanserades 2009 i San Francisco och vi har med spänning väntat på att den ska komma till Sverige – och det har den nu gjort i och med lanseringen i Stockholm!

Ni som följer vår blogg vet hur mycket vi älskar nyskapande digitala tjänster som bryter mot branschens konventioner och Uber är just en sådan. Vi tänkte därför att det kunde vara på plats med ett litet samarbete!

Du som inte redan provat på Uber och anmäler dig till något av våra träningsprogram senast den 18:e mars får 250 kronor att åka för. Detta motsvarar exempelvis två resor mellan vårt kontor på Birger Jarlsgatan och vår favoritbar Tjoget i Hornstull :)

Klicka här för att läsa om våra träningsprogramprogram i kreativitet, produktivitet, ledarskap, positiv psykologi och beteendeeknomi, här hittar du även anmälan. Så snart du anmält dig får du en rabattkod mejlad till dig som du sedan löser in när du laddat ner Ubers iPhone– eller Androidapp.