http://www.flickr.com/mysnapps/

Bodenstein har vaknat

De första dagarna av Experiment Bodenstein har gett de elva deltagarna en riktig rivstart – och som de svarat på den! En hel del utmaningar, både i form av teoretiskt material och beteenden att utföra, har lagts in i varje deltagares i Viary. Vi som leder experimentet kan enbart imponeras över den höga aktiviteten.

Experimentet har fått en kanonstart!

En av de första små uppgifterna deltagarna fick var att notera styrkor hos andra. Redan det första dygnet gjordes detta över 20 gånger, vilket gör mig riktigt stolt. Det är härligt att läsa kommentarerna som deltagarna ger. Alla vill väl ha en medarbetare som är

“… föredömligt tydlig och faktiskt ganska modig. Tar diskussioner direkt…”

eller vad sägs om att

“… hon har lätt att ställa om och ta sig an arbetsuppgiften på ett nytt sätt även om förutsättningarna ändrats (flera gånger)…”

Det verkar som att deltagarna gillar att fokusera på styrkorna hos sina medarbetare. Vi fortsätter under kommande dagar med fler utmaningar och lite svårare beteenden. Hela tiden kan du följa utvecklingen här på Experimentfabriken.

Under tre veckors tid pågår Experiment Bodenstein. Elva personer utmanas att i vårt digitala verktyg Viary att blanda kunskaper, erfarenheter och tekniker från Lyckolabbet och Ledarverkstan. Följ utvecklingen på Experimentfabriken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.