Föreläsningar och webbinarier

Skapa en bättre och lyckligare arbetsmiljö under distansarbetet, ge bättre feedback och hantera förändring bättre.

Vill du och din arbetsgrupp utvecklas, inspireras eller lära er något nytt? Alla våra föreläsningar har inlärningspsykologi som bas, övningar och egna exempel som gör kunskapen levande och lätt att komma ihåg – och framför allt – lätt att använda.

Alla föreläsningar kan självklart ges som webbinarier från vår fina studio.

Med varje föreläsning ingår vår digitala tjänst Habitud Pro i tre månader för alla deltagare.

Tack Psykologifabriken för ett mycket proffsigt webbinarium! Ni visar verkligen att ni behärskar digitala media och gör det enkelt att omsätta forskning i konkret handling. Jag gillar att ni fokuserar på just HUR man kan omsätta kunskap i handling för att få saker att hända. Ofta vet man vad som är rätt, men inte riktigt hur det ska göras. – Markus Wikborg, leg psykolog och ledarutvecklare på SLU

Våra föreläsningar

Ensam eller stark – åtta principer för framgångsrika team
Ett hållbart team blir ett framgångsrikt team. En organisation med en god arbetsmiljö blir en välfungerande organisation. Åtta principer hjälper er att designa ett samarbete som håller. Föreläsningen bygger på boken med samma namn och ger en översikt av de åtta principerna. Läs mer om föreläsningen här.

18 eller 254 dagar för att skapa en vana?
Vad gör att vissa vanor fastnar lättare än andra? Hur skiljer sig människor från hundar när det kommer till att testa nya beteenden? Vilka knep kan man ta till om man vill skapa eller bryta en vana? Lär dig mer om varför dina kollegor inte alltid gör som du säger, om hur organisationen kan uppmuntra högpresterande vanor och skapa varaktig förändring.
Läs mer om föreläsningen här.

Tänk inte på en gul banan – tankar, känslor och beteenden i tider av förändring
Det är svårt att påverka tankar och känslor. Har du någon gång försökt att inte tänka på en gul banan? Eller försökte du att inte vara nervös när nyheten om Corona spreds? Då förstår du detta. Förstå hur tankar, känslor och beteenden påverkas i tider av förändring. Minska frustrationen och skapa välmående engagemang och närhet på distans med verktyg från vetenskapen.
Läs mer om föreläsningen här.

Vad Super Mario kan lära oss om feedback
Tv-spel överöser sina spelare med positiv feedback och fängslar miljontals personer varje år. Varför är arbetsplatsen inte lika beroendeframkallande? Vilka lärdomar kan vi dra från tv-spelens värld för att göra våra organisationer mer välfungerande? Lär om de knep som tv-spelsskapare använder och skapa en uppmuntrande kultur, engagerade medarbetare och en högpresterande organisation.
Läs mer om föreläsningen här.

Vill du veta mer eller få förslag på vad som passar i just ditt sammanhang?Eller gå på någon av våra öppna webbinarier.

Vissa är gratis, andra kräver medlemskap i Habitud Pro